• Grote voorraad
  • Makkelijk online bestellen
  • Gezaagd in de Achterhoek

Plaats hier uw bestelling

U bestelling ligt in, normale omstandigheden, binnen 2 werkdagen klaar.

Tijdelijk 10% extra kassakorting. Vul ‘Actiekorting’ in, in uw winkelwagentje en er wordt nog eens 10 procent extra van het bedrag afgetrokken.
Naast hout verkopen we ook tuintafels en tuinbanken.

Doe inspiratie op in de nieuwe webshop: www.douglastuinmeubel.nl
Douglas Lariks hout is het betere hout voor het maken van mooie projecten in de tuin. Douglas Lariks hout is van zichzelf erg duurzaam tuinhout. De balken en planken worden naar verloop van tijd steeds harder. Dat komt mede door het hars wat in het hout zit. Douglas Lariks hout is ook makkelijk te zagen en met de juiste schroeven en boormachine hoef je niet voor te boren.

 

Door de lange vezels is Douglas Lariks hout hout erg taai en sterk. Sterk constructiewerk kan je dus goed maken van het hout.

DouglasLariks wordt veel gebruikt voor een overkapping of buitenkamer. Douglas Lariks 15x15 of 20x20 cm worden gebruikt als staanders/palen. Het dak kan stevig worden gemaakt met Douglas Lariks gordingen en als dakbeschot worden dan de dakbeschotplanken, halfhout of gewone Douglas Lariks planken gebruikt.

 

De gewone planken kunnen gaan kieren. Dat maakt het meteen robuust en landelijk. De wanden kunnen gemaakt worden van Douglas Lariks regels. Door een stevig geraamte tussen de staanders te maken, wordt de hele overkapping, buitenkamer, tuinhuis, buitenkantoor, veranda enorm stevig.

De buitenkant van de wanden kunnen Zweeds Rabat planken worden gemonteerd. Ook zou je op de traditionele manier de gewone planken kunnen potdekselen. 

 

Een greep uit ons assortiment:

-DouglasLariks balken 10x10, 12x12, 15x15 en 20x20 cm.

-DouglasLariks planken, 2x15 en 2x20 cm.

-Eiken balken, 10x10, 12x12, 15x15 en 20x20 cm.

-Zwart Zweeds rabat

Naast hout hebben we ook beits en betonpoeren in het assortiment. 

We hebben alleen goede en degelijke bouwmaterialen.

Mist u toch nog wat in ons assortiment? Laat het ons weten via info@zelfbouwhout.nl